Viiru takapihalla


Tänään sattumalta huomasin, että naapurin kissa Viiru oli taas takapihan metsikössä seikkailemassa. Valoa oli ulkona vielä sopivasti ja salamassakin virtaa jäljellä. Parikymmentä minuuttia neiti antoi minun häiritä touhujaan, kunnes poistui omalle tontille.

Viiru on useinkin meidän pihalla ja ilmeisesti tottunut jonkin verran minuun, joten se päästi ihan viereen ja jopa silittelemään. Siinä me hetki fiilisteltiin yhdessä ja haisteltiin metsän tuoksuja. Tikka hakkasi käpyä läheisessä koivussa.

Välissä haukotutti makeasti.

Viirulla on uskomattoman pehmeä ja paksu turkki! Nämä ihanat maatiaiset tuntuvat niin erilaisilta kuin meidän itämaiset pojut. Joka kerta sitä saa ihmetellä, miten erilaisia kissatkin ovat keskenään. Viirun turkin muhkeuden haluaisin vielä saada kuvattua. Toivomuslistalla siis kauniita talvipäiviä!

#Kotikissa #Metsässä

72 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki