Studioharjoitukset pienessä tilassa


Tänään viriteltiin yläkerran huoneeseen taustakangas (erittäin ryppyinen), sekä pari salamaa softbokseineen. Studiokuvaukset kissojen kanssa on aina haastavia, varsinkin pienessä huoneessa toteutettuna, eikä niitä voi juurikaan verrata henkilökuvaukseen. Vaikka omat kissat ovat tuttuja ja niitä on helppo käsitellä, niin silti hyvän kuvan saaminen on yllättävän haasteellista. Valaisussa täytyi tehdä kompromisseja, koska mallit liikkuivat jatkuvasti, eikä valojakaan pystynyt koko ajan siirtelemään.

Tässä muutama fiilistelykuva tämän illan testailuista. Innostuin nyt oikein kunnolla näistä pienen tilan valaisuviritelmistä ja haluan saada ehdottomasti lisää kokemusta studiokuvauksesta!

Simon "koulukuva"

Hieman paremmalla tuurilla tästä kuvasta olis tullut vielä parempi. Tässä kuitenkin molemmat pojut näkyy ja niiden luonne tulee hyvin esille. Simo (edessä) on touhottaja ja Mööppi ujompi tarkkailija.

Onneksi pojut malttoi vähäksi aikaa pysähtyä tuijottelemaan lelua. Taustakin oli tässä vaiheessa jo valahtanut pöydältä osittain alas.

Kissoillakin tuntui olevan hauskaa ja saivatpahan muutaman ylimääräisen napusen :)

#Studiossa

50 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki