Muutto lähestyy - Uusia ideoita ja arjen haasteita

Viimeksi suunnittelin ihanaa mustakissa-projektia, enkä toki ole sitä unohtanut. Päivätyöt raksasiivoojana veivät kesällä ja syksyllä suurimman osan arjesta ja jouduin väkisellä jättämään kuvaushommat vähemmälle oman jaksamiseni vuoksi. Töiden päälle olemme vielä tehneet talokauppoja, mutta nyt vihdoin pääsimme aloittamaan pakkaamisen!


Neljä viikkoa ollaan asuttu pahvilaatikoiden ja romupinojen keskellä. Vielä viikko pitäisi jaksaa elellä arkea vanhassa kämpässä. Sairastuin viikko sitten keuhkoputkentulehdukseen jota poden yhä, mutta olen saanut nyt levätä kunnolla, lajitella tavaroita (jaksamisen mukaan) ja miettiä tätä omaa rakasta valokuvauspuolen kehittämistä. Pitkästä aikaa oli inspiraatiota suunnitella uutta ideaa, jota lähtisin toteuttamaan uudessa talossa.


Olen nyt pyöritellyt mielessäni vlogin, eli videoblogin perustamista. Aiheita olisivat meidän kissat Mööppi ja Simo - tietysti, mutta myös esimerkiksi kissavalokuvaus ja sisustusjutut eli vanhan rintamamiestalon muuttaminen meidän näköiseksi.


Tuo projekti toimisi samalla itselleni harjoituksena ja siedätyksenä esiintymisjännitykseen. Vaikka olenkin enimmäkseen valokuvannut, on kiinnostus myös videokuvaukseen herännyt, sillä löysin aivan ihanan vlogin Youtubesta, joka innoitti ajattelemaan josko minäkin uskaltaisin...


Mitäs mietteitä tämä herätti? Kiinnostaisiko kissamainen vlogi höystettynä värikkäillä ja boheemeilla sisustusjutuilla? Kommentoi alle!


44 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki