© 2019 Katja Rantakokko Photography

Viiru takapihalla

January 29, 2018

Tänään sattumalta huomasin, että naapurin kissa Viiru oli taas takapihan metsikössä seikkailemassa. Valoa oli ulkona vielä sopivasti ja salamassakin virtaa jäljellä. Parikymmentä minuuttia neiti antoi minun häiritä touhujaan, kunnes poistui omalle tontille. 

Viiru on useinkin meidän pihalla ja ilmeisesti tottunut jonkin verran minuun, joten se päästi ihan viereen ja jopa silittelemään. Siinä me hetki fiilisteltiin yhdessä ja haisteltiin metsän tuoksuja. Tikka hakkasi käpyä läheisessä koivussa.

 

Välissä haukotutti makeasti. 

 

Viirulla on uskomattoman pehmeä ja paksu turkki! Nämä ihanat maatiaiset tuntuvat niin erilaisilta kuin meidän itämaiset pojut. Joka kerta sitä saa ihmetellä, miten erilaisia kissatkin ovat keskenään. Viirun turkin muhkeuden haluaisin vielä saada kuvattua. Toivomuslistalla siis kauniita talvipäiviä!

 

Share
Please reload

Featured Posts

Kissavalokuvauskeikalla Helsingissä

September 26, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

February 17, 2018

January 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload