© 2019 Katja Rantakokko Photography

Studioharjoitukset pienessä tilassa

February 6, 2018

Tänään viriteltiin yläkerran huoneeseen taustakangas (erittäin ryppyinen), sekä pari salamaa softbokseineen. Studiokuvaukset kissojen kanssa on aina haastavia, varsinkin pienessä huoneessa toteutettuna, eikä niitä voi juurikaan verrata henkilökuvaukseen. Vaikka omat kissat ovat tuttuja ja niitä on helppo käsitellä, niin silti hyvän kuvan saaminen on yllättävän haasteellista. Valaisussa täytyi tehdä kompromisseja, koska mallit liikkuivat jatkuvasti, eikä valojakaan pystynyt koko ajan siirtelemään. 

 

Tässä muutama fiilistelykuva tämän illan testailuista. Innostuin nyt oikein kunnolla näistä pienen tilan valaisuviritelmistä ja haluan saada ehdottomasti lisää kokemusta studiokuvauksesta! 

 

Hieman paremmalla tuurilla tästä kuvasta olis tullut vielä parempi. Tässä kuitenkin molemmat pojut näkyy ja niiden luonne tulee hyvin esille. Simo (edessä) on touhottaja ja Mööppi ujompi tarkkailija.

 

Onneksi pojut malttoi vähäksi aikaa pysähtyä tuijottelemaan lelua. Taustakin oli tässä vaiheessa jo valahtanut pöydältä osittain alas.

 

Kissoillakin tuntui olevan hauskaa ja saivatpahan muutaman ylimääräisen napusen :)

Share
Please reload

Featured Posts

Kissavalokuvauskeikalla Helsingissä

September 26, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

February 17, 2018

January 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload